Çalışmalar tamamlandı

21 Mart 2024 Perşembe

Gülbahar Hatun Caddemizin kaldırım, aydınlatma ve parklanma ceplerini düzenleme çalışmalarını kapsayan peyzaj projemizin yapım çalışmaları tamamlandı.

Doğalgaz çalışmalarımızın tamamlandığı cadde ve sokaklarımızı bu örnek projeyi uygulayarak baştan aşağı yenileyeceğiz.

KAYNAKLARIMIZI İSRAF ETMEDİK

“Biz hep şunu söyledik; Vakfıkebir’in bugününe değil, yarınına, geleceğine talibiz”. Önemli olan Vakfıkebir’in kaybetmemesidir. Altyapı problemlerini çözerek üstyapı yatırımlarını yapmak istiyoruz. Yık yap olmasın, kaynaklarımıza yazık etmeyelim diyoruz. Sokak ve caddelerimiz için projelerimiz ve kaynaklarımız hazırdı. Ancak bu projelerimiz için doğalgazın gelmesini bekledik. Kaynaklarımızı israf etmedik. Bugün ilçemizde doğalgaz dolayısıyla sokaklarımız kazılıyor. Seçim öncesinde bu bir belediye başkanı için ciddi bir risktir. İnsanlarımızın toza toprağa basarak evlerine gidiyor. Bu çalışmaları seçim sonrasına bırakabilir, seçimden sonra da yapabilirdik. Ancak bu riski göze aldık. Önemli olan ilçemizin menfaatidir. Gülbahar Hatun Caddemizde uyguladığımız Peyzaj Projemizin benzeri projelerle doğalgaz çalışmalarımızın tamamlandığı cadde ve sokaklarımızı yenileyeceğiz.

Muhammet BALTA

Vakfıkebir Belediye Başkanı