OSB müteşebbis heyeti toplantısı yapıldı

29 Aralık 2020 Salı

Trabzon Valimiz İsmail Ustaoğlu, Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısına katılmak üzere ilçemize geldi. Valimizi ilçemize gelişinde Vakfıkebir Kaymakamımız Mesut Yakuta, Belediye Başkanımız Muhammet Balta, İlçe Jandarma Komutanı Mert Oğuztarhan ve İlçe Emniyet Müdür Vekili Merthan Çelikdağ karşıladılar.

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Muhammet Balta’da, Kaymakamlığa uğrayarak Valimiz İsmail Ustaoğlu, Kaymakamımız Mesut Yakuta ve Belediye Başkanımız Muhammet Balta ile bir süre sohbet etti.

Trabzon Valimiz İsmail Ustaoğlu başkanlığına Vakfıkebir Kaymakamlığı toplantısı salonunda yapılan Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısında, Vakfıkebir Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Duygu Sağlam OSB’deki altyapı ve diğer çalışmaların son durumu ile ilgili bilgiler verdi. Ardından gündemdeki konular görüşülerek istişarelerde bulunuldu.